donderdag 23 juni 2016

Festive Birthday

Hallo allemaal, welkom op weer een nieuwe blogpost van mij. Wat een raar weer hé vandaag? Dan weer donder en bliksem met bakken regen en dan weer zon terwijl je het besterft van de hitte.
Weer of geen weer, ik ging weer (haha) lekker aan de knutsel.
 
Vandaag aan de slag geweest met het "Festive Birthday DSP", hele vrolijk papiertjes die je helemaal in Mexicaanse sferen brengen.
Ik maakt met mijn Envelope Punch board een klein doosje van dit papier en ik maakte een hele leuke Pop up Pull kaart. Dit idee kwam ik ergens op het internet tegen en ik had het nog nooit geprobeerd. Ik kan je zegen dat het reuze meevalt, het is makkelijker dan gedacht.
 
 
 
 
 
 
 Ik combineerde het papier met de fijne stempelset "Better Together". Deze set is trouwens echt een must have, tekststempels voor allerlei gelegenheden en het leuke is dat er steeds 2 teksten zijn die bij elkaar horen zodat je zowel op de buiten als op de binnenkant van de kaart een tekst kunt stempelen.
 
 
 
Wil je ook eens proberen zo'n kaart te maken? Ik heb een werkbeschrijving gemaakt, stuur me even een mailtje als je deze graag wil ontvangen. Ik ga de werkbeschrijvingen ook proberen op mijn blog te zetten als document wat je kan downloaden, maar moet nog even uitvinden hoe dat moet ;p
 
Nog iets nodig om deze kaart te kunnen maken? Woensdagavond 29 juni om 20:00 doe ik weer een bestelling, zorg dat je mailtje voor die tijd bij me binnen is. En vergeet niet dat ik deze maand een leuke prijs verloot onder de klanten die een bestelling doen van 50,- of meer!
 

1 opmerking: