woensdag 6 juli 2016

Bonus day's, winnaar en meer

Vanwege drukte met werk heb ik even een weekje over geslagen. Maar het voordeel is dat ik daardoor deze week heel veel leuke nieuwtjes te melden heb.
 
Allereerst de uitslag van de win-actie in de maand Juni. Iedereen die een bestelling deed van 50 euro of meer kon meedingen naar de prijs. En de winnaar is: Renate Hummel. Gefeliciteerd met je prijs!
 
Maar de acties houden niet op na de maand Juni, want deze maand heeft Stampin' Up! dan weer een hele leuke kortingsactie, zoiets hebben ze nog niet eerder gedaan.
Voor iedere 60 euro die je uitgeeft tussen 7 en 31 juli (zonder verzendkosten) krijg je per mail een Bonus Day's kortingscoupon van 6 euro. De coupon kun je gebruiken tussen 2 en 31 augustus bij je volgende aankoop.
 
 
 
Een leuke tip is om deze bon voor te gebruiken om deze exclusieve set "Thoughtful Branches" te kopen die alleen in augustus te koop is:
 
 
Zoals jullie zien een hele veelzijdige set met stempels en bijpassende framelits. Zorg dat je er snel bij bent, want deze set is maar beperkt beschikbaar en alleen in augustus.
 
De volgende verzamelbestelling doe ik op maandag 25 juli, stuur een mailtje met je bestelling naar Handmadebymuriel@outlook.com
Geen opmerkingen:

Een reactie posten