Workshop data


Zaterdag 8 april: Paasworkshop
van 13:30 tot 16 uurDe lente is in aankomst. Tijdens deze paasworkshop gaan we aan de slag met het maken van een mooi versierd eierdoosje met behulp van inkt, stempels, lint en papier. Ook maken we een paaskaart (die natuurlijk met een andere tekst ook door kan gaan als voorjaarskaart).

De workshop vindt plaats bij mij thuis in Puttershoek op zaterdag 8 april van 13:30 tot 16 uur. Kosten voor de workshop zijn 10 euro, uiteraard zorg ik voor alle materialen,een kopje thee/koffie tijdens de workshop en voldoende chocolade paaseitjes!. Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om de Stampin' Up!® materialen bij mij te bestellen.


Vrijdag 3 maart: Freubel Friday
van 9:30 - 12:00

Op Freubel Friday neem je zelf je eigen materialen mee waar je op dat moment (thuis) mee wilt gaan werken. Dit kan een kaartje zijn wat je wilt maken, een kado-verpakking, je Project-Life of iets anders met papier. Het is dus een gezellig samen zijn en elkaar inspireren. 

De ochtend is bij mij thuis in Puttershoek. Indien je gebruik wilt maken van mijn materialen (stempelsets, inkt, framelits, embossing platen) betaal je 2,50,-
Verbruiksmaterialen (papier, embossingpoeder, lint etc.) dien je zelf mee te nemen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid materiaal bij mij te bestellen.

Aanmelden kan tot op de dag zelf door me een mail, whats app, facebook messenger berichtje te sturen.


Zondag 12 februari: Love is in the Air
van 13:30 - 16:00Wat is er nu leuker dan een zelfgemaakte kaart naar je geliefde sturen? Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met stempels, inkt, papier en framelits om een doosje te maken met 3 bijpassende kaarten.

De workshop vindt plaats bij mij thuis in Puttershoek op zondag 12 februari van 13:30 tot 16:00. Kosten voor de workshop zijn 10 euro, uiteraard zorg ik voor alle materialen en een kopje thee/koffie tijdens de workshop. Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om de Stampin' Up!® materialen te bestellen.

Meer informatie en aanmelden? Via het evenement op mijn facebook of mail Handmadebymuriel@outlook.com. Je kunt uiterlijk t/m vrijdag 10 februari opgeven. Zaterdag 17 december: Cadeau-labels & Verpakkingen
van 13:30 - 16:00Met nog een week te gaan tot kerst ga je tijdens deze workshop aan de slag met het maken van verpakkingen voor je kadootjes. Zo maken we bijvoorbeeld een cadeau-kaart houder, mooie cadeau labels en versieren we ons eigen cadeau-tasje.

De workshop vindt plaats bij mij thuis in Puttershoek op zaterdag 17 december van 13:30 tot 16:00. Kosten voor de workshop zijn 10 euro, uiteraard zorg ik voor alle materialen en een kopje thee/koffie tijdens de workshop. Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om de Stampin' Up!® materialen te bestellen.

Meer informatie en aanmelden? Via het evenement op mijn facebook of mail Handmadebymuriel@outlook.com. Je kunt uiterlijk t/m donderdag 15 december opgeven.


Zaterdag 22 oktober: Kleurige bloemenkaarten maken
van 13:30 - 16:00


Tijdens deze workshop leer ik je de beginselen van het stempelen. Met behulp van stempels, inkt, papier en een pons maken we een tweetal kaartjes met vrolijke bloemen. Ik weet zeker dat je hierna de slag helemaal te pakken hebt! De workshop kost 7,50 euro en duurt twee uur. Uiteraard zorg ik voor alle materialen en een kopje thee/koffie tijdens de workshop. Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om Stampin' Up materialen te bestellen.
Aanmelden via mail; handmadebymuriel@outlook.com of via het evenement op mijn facebook


Zaterdag 17 september: Introductie Project Life
van 13:30 - 16:00


Tijdens deze introductie workshop ga ik je laten zien en ervaren hoe je aan de slag kunt gaan met een Project Life album. Project Life is een mooi en makkelijke manier om je herinneringen (foto's, verhalen, tickets etc.) te bewaren.

Kosten zijn 19,75 voor een klein album of 37,75 euro voor een groot album. Je krijgt hiervoor het door jou gekozen album met hoezen, wat ik vooraf voor je bestel en wat je mee naar huis kunt nemen om thuis verder aan te werken. Ik zorg tijdens de workshop voor de andere materialen zoals papier, inkt, stempels, ponsen en natuurlijk een lekker kopje thee.
Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om materiaal van Stampin' Up! te bestellen bij mij.
De workshop vind plaats bij mij thuis in Puttershoek.


Aanmelden tot uiterlijk 7 september via het evenement op mijn Facebook, stuur me daarnaast ook een berichtje of een mailtje naar Handmadebymuriel@outlook.com  met je wens wat betreft het album, klein of groot?. Hieronder een voorbeeld:Groot Album : 30,5x30,5 cm + Variety Pack 1 hoezen = 37,75 ,-Klein Album: 15,2x20,3 cm + Variety Pack hoezen = 19,75 ,-

Heb je vragen of weet je niet goed wat je moet kiezen, neem gerust contact met me op.

 
zaterdag 27 augustus: Sweet Cupcake
van 19:30 - 22:30Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de stempelset "Sweet Cupcake" met de bijpassende framelits. We maken 2 kaartjes en een kadozakje.

Kosten zijn 10 euro, dit is inclusief materiaal, een klein presentje, koffie/thee met wat lekkers en een nieuwe catalogus (indien nog niet in bezit).
Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om materiaal van Stampin' Up! te bestellen bij mij.

De workshop vind plaats bij mij thuis in Puttershoek.


Aanmelden graag via het evenement op mijn Facebook of door een mailtje te sturen.

zaterdag 25 juni: Ladies Night
van 19:30 - 22:30


Tijdens deze Ladies Night gaan we onder het genot van een drankje aan de slag met het maken van 2 kaartjes en een klein verassing 's doosje met de producten van Stampin' Up!.
Kosten zijn 10 euro, dit is inclusief materiaal, een nieuwe catalogus.
Aanmelden graag via het evenement op mijn Facebook pagina of door een mailtje te sturen (Handmadebymuriel@outlook.com). 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen