Workshop data

Vrijdag 19 januari: Thee & Kaart
van 14:00- 16:00Een korte workshop waarbij we onder het genot van een kopje thee een kaart gaan maken met producten uit de voorjaarscatalogus van Stampin' Up! Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de catalogus mee naar huis te nemen, nieuwe producten en voorbeelden te bewonderen en een bestelling te plaatsen.
Kosten voor de workshop zijn 3 euro p.p
Je kunt je t/m donderdag 18 januari aanmelden via het evenement op mijn Facebook of door te mailen naar; handmadebymuriel@outlook.com


Zaterdag 18 november: SinterKerst workshop
van 13:30 tot 16:30


Deze workshop zal in het thema staan van SinterKerst. Voor de liefhebbers van Sinterklaas is er de mogelijkheid om leuke kado-labels en een kadoverpakking te maken. En vier je liever kerst, dan maak je dezelfde labels en verpakking in kerst thema. De workshop begint om 13:30 en eindigt rond 16:30. Kosten zijn 10,- per persoon. Uiteraard verzorg ik daarvoor weer al het materiaal, koffie/thee en lekkernijen.
Je kunt je t/m donderdag 16 november aanmelden via het evenement op Facebook of door te mailen naar; handmadebymuriel@outlook.com


Zaterdag 16 september: Bundle of Love
van 19:30 tot 22:00

Tijdens deze workshop maken we 2 kaartjes en een kado zakje.
We gaan onder andere aan de slag met spons- en stempeltechnieken. 
Kosten voor deze workshop zijn 10 euro. Je ontvangt van mij alle materialen, een presentje, ik verzorg koffie/thee met wat lekkers en je gaat naar huis met een Stampin'Up catalogus (indien nog niet in bezit). Ook is er na afloop de mogelijkheid om bij mij een bestelling te plaatsen.

Meer informatie en aanmelden? Via het evenement op mijn facebook pagina of mail Handmadebymuriel@outlook.com. Je kunt uiterlijk t/m vrijdag 15 september opgeven.


Zaterdag 19 augustus: Stamp-a-thon
van 10:00 tot 17:00Tijdens de Stamp-a-ton gaan we een poging doen zo veel mogelijk kaartjes te maken voor verschillende gelegendheden. Is er iemand jaring, een baby geboren, iemand verhuist? Jij stuurt ze een zelfgemaakte kaart uit je eigen kaartenvoorraad.

Je gaat zelf aan de slag met stempels, inkt, papier, ponsen etc.
Je betaald per gemaakt kaartje, je kunt dus zo veel kaartjes maken als je wilt.

Ik zorg voor drinken en lekkers gedurende de hele dag. Je mag zelf brood meenemen, of je kunt je aanmelden voor een verzorgde lunch; kosten 3,50.

De workshop kan doorgaan bij minimaal 4 deelnemers
Het is ook mogelijk om maar een halve dag aan te schuiven, geef dit dan even bij mij aan.Prijs per gemaakte kaart is 2 euro.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar: Handmadebymuriel@outlook.com of door bij het Facebook evenement aan te geven dan je gaat.Zaterdag 13 mei: Jar of Love
van 19:30 tot 22:00 uur


Wat is er nu leuker dan een zelfgemaakte kaart of het nou voor moederdag is of voor een andere gelegenheid. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de stempelset Jar of Love, inkt,papier en framelits. En voor je het weet heb je het eindresultaat in je handen.

De workshop vindt plaats bij mij thuis in Puttershoek. Kosten voor de workshop zijn 10 euro, uiteraard zorg ik voor alle materialen en een kopje thee/koffie tijdens de workshop. Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om de Stampin' Up!® materialen bij mij te bestellen.


Zaterdag 8 april: Paasworkshop
van 13:30 tot 16 uurDe lente is in aankomst. Tijdens deze paasworkshop gaan we aan de slag met het maken van een mooi versierd eierdoosje met behulp van inkt, stempels, lint en papier. Ook maken we een paaskaart (die natuurlijk met een andere tekst ook door kan gaan als voorjaarskaart).

De workshop vindt plaats bij mij thuis in Puttershoek op zaterdag 8 april van 13:30 tot 16 uur. Kosten voor de workshop zijn 10 euro, uiteraard zorg ik voor alle materialen,een kopje thee/koffie tijdens de workshop en voldoende chocolade paaseitjes!. Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om de Stampin' Up!® materialen bij mij te bestellen.


Vrijdag 3 maart: Freubel Friday
van 9:30 - 12:00

Op Freubel Friday neem je zelf je eigen materialen mee waar je op dat moment (thuis) mee wilt gaan werken. Dit kan een kaartje zijn wat je wilt maken, een kado-verpakking, je Project-Life of iets anders met papier. Het is dus een gezellig samen zijn en elkaar inspireren. 

De ochtend is bij mij thuis in Puttershoek. Indien je gebruik wilt maken van mijn materialen (stempelsets, inkt, framelits, embossing platen) betaal je 2,50,-
Verbruiksmaterialen (papier, embossingpoeder, lint etc.) dien je zelf mee te nemen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid materiaal bij mij te bestellen.

Aanmelden kan tot op de dag zelf door me een mail, whats app, facebook messenger berichtje te sturen.


Zondag 12 februari: Love is in the Air
van 13:30 - 16:00Wat is er nu leuker dan een zelfgemaakte kaart naar je geliefde sturen? Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met stempels, inkt, papier en framelits om een doosje te maken met 3 bijpassende kaarten.

De workshop vindt plaats bij mij thuis in Puttershoek op zondag 12 februari van 13:30 tot 16:00. Kosten voor de workshop zijn 10 euro, uiteraard zorg ik voor alle materialen en een kopje thee/koffie tijdens de workshop. Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om de Stampin' Up!® materialen te bestellen.

Meer informatie en aanmelden? Via het evenement op mijn facebook of mail Handmadebymuriel@outlook.com. Je kunt uiterlijk t/m vrijdag 10 februari opgeven. Zaterdag 17 december: Cadeau-labels & Verpakkingen
van 13:30 - 16:00Met nog een week te gaan tot kerst ga je tijdens deze workshop aan de slag met het maken van verpakkingen voor je kadootjes. Zo maken we bijvoorbeeld een cadeau-kaart houder, mooie cadeau labels en versieren we ons eigen cadeau-tasje.

De workshop vindt plaats bij mij thuis in Puttershoek op zaterdag 17 december van 13:30 tot 16:00. Kosten voor de workshop zijn 10 euro, uiteraard zorg ik voor alle materialen en een kopje thee/koffie tijdens de workshop. Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om de Stampin' Up!® materialen te bestellen.

Meer informatie en aanmelden? Via het evenement op mijn facebook of mail Handmadebymuriel@outlook.com. Je kunt uiterlijk t/m donderdag 15 december opgeven.


Zaterdag 22 oktober: Kleurige bloemenkaarten maken
van 13:30 - 16:00


Tijdens deze workshop leer ik je de beginselen van het stempelen. Met behulp van stempels, inkt, papier en een pons maken we een tweetal kaartjes met vrolijke bloemen. Ik weet zeker dat je hierna de slag helemaal te pakken hebt! De workshop kost 7,50 euro en duurt twee uur. Uiteraard zorg ik voor alle materialen en een kopje thee/koffie tijdens de workshop. Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om Stampin' Up materialen te bestellen.
Aanmelden via mail; handmadebymuriel@outlook.com of via het evenement op mijn facebook


Zaterdag 17 september: Introductie Project Life
van 13:30 - 16:00


Tijdens deze introductie workshop ga ik je laten zien en ervaren hoe je aan de slag kunt gaan met een Project Life album. Project Life is een mooi en makkelijke manier om je herinneringen (foto's, verhalen, tickets etc.) te bewaren.

Kosten zijn 19,75 voor een klein album of 37,75 euro voor een groot album. Je krijgt hiervoor het door jou gekozen album met hoezen, wat ik vooraf voor je bestel en wat je mee naar huis kunt nemen om thuis verder aan te werken. Ik zorg tijdens de workshop voor de andere materialen zoals papier, inkt, stempels, ponsen en natuurlijk een lekker kopje thee.
Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om materiaal van Stampin' Up! te bestellen bij mij.
De workshop vind plaats bij mij thuis in Puttershoek.


Aanmelden tot uiterlijk 7 september via het evenement op mijn Facebook, stuur me daarnaast ook een berichtje of een mailtje naar Handmadebymuriel@outlook.com  met je wens wat betreft het album, klein of groot?. Hieronder een voorbeeld:Groot Album : 30,5x30,5 cm + Variety Pack 1 hoezen = 37,75 ,-Klein Album: 15,2x20,3 cm + Variety Pack hoezen = 19,75 ,-

Heb je vragen of weet je niet goed wat je moet kiezen, neem gerust contact met me op.

 
zaterdag 27 augustus: Sweet Cupcake
van 19:30 - 22:30Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de stempelset "Sweet Cupcake" met de bijpassende framelits. We maken 2 kaartjes en een kadozakje.

Kosten zijn 10 euro, dit is inclusief materiaal, een klein presentje, koffie/thee met wat lekkers en een nieuwe catalogus (indien nog niet in bezit).
Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om materiaal van Stampin' Up! te bestellen bij mij.

De workshop vind plaats bij mij thuis in Puttershoek.


Aanmelden graag via het evenement op mijn Facebook of door een mailtje te sturen.

zaterdag 25 juni: Ladies Night
van 19:30 - 22:30


Tijdens deze Ladies Night gaan we onder het genot van een drankje aan de slag met het maken van 2 kaartjes en een klein verassing 's doosje met de producten van Stampin' Up!.
Kosten zijn 10 euro, dit is inclusief materiaal, een nieuwe catalogus.
Aanmelden graag via het evenement op mijn Facebook pagina of door een mailtje te sturen (Handmadebymuriel@outlook.com). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten