donderdag 4 augustus 2016

Eerste kerstkaart van het jaar

 
 
Jawel, de eerste kerstkaart van het jaar is een feit! Deze week kwam voor de demo's de najaars/winter catalogus uit en dus kwam ik al helemaal in de kerstsfeer. Vanaf september is de catalogus ook voor jullie beschikbaar. Nog even geduld dus. Maar mocht je toch al behoefte krijgen om te gaan starten met het maken van kerstkaarten dan kun je mooi nu vast eens in je kast kijken welke sets hiervoor geschikt zijn. Soms kun je veel meer met een set dan je denkt. Neem nou de stempelset 'Foxy Friends'. Wist je dat deze set ook prima geschikt is om een kerstkaartje mee te maken?
 
 
 
Is eens een keertje wat anders dan het eeuwige rood/groen. De kleurtjes zijn Pool Party, Calypso Coral en Smoky Slate. Ik gebruikte het bijpassende DSP 'A Little Foxy', de banner met Christmas erop komt uit de hostess set 'Time of the year' (pg. 201 catalogus) en het woordje happy stempelde ik met de set 'Labeler Alphabet'.
 
Hebben jullie deze stempelset al gezien?
 
 
Een hele mooie veelzijdige set die exclusief verkrijgbaar is van 2 t/m 31 augustus, wacht dus niet te lang met bestellen. Deze set is trouwens ook geschikt voor kerstkaarten ;p.
 
Vergeet ook niet om je op te geven voor één van de aankomende workshops. Op zaterdagavond 27 augustus gaan we aan de slag met Sweet Cupcake kaarten, voor deze workshop zijn nog maar 2 plekjes vrij. En op zaterdag 17 september is er een introductie workshop Project Life fotoalbum maken. Je vind alle info op mijn facebook pagina en op de pagina met Workshop Data.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten