woensdag 28 februari 2018

Repeat Repeat Repeat


Nu het grote wachten op de kleine is begonnen (wanneer zou hij/zij zin hebben om te komen?) vermaak ik mij met knutselen. Vandaag maakte ik een kaartje met de stempelset "Epic Celebrations". Dit is een van de vele stempelsets die je nog tot 31 maart kunt verdienen bij iedere bestelling van 60,- euro.


Met deze kaart doe ik mee aan de Lift challenge, deze daagde mij uit om de techniek 'repeat stempelen' toe te passen. Een simpele techniek met een leuk effect. Hebben jullie deze techniek al eens toegepast?  Zo niet,laat je inspireren door de vele voorbeelden.
Het Bermuda Bay kleurtje in de achtergrond maakte ik door in een  Stampin' Spritzer (klein flesje met verstuif dop) alcohol 96% toe te voegen met daarin een paar druppels inkt. Vanaf een afstandje paar keer sprayen en dan drogen met de Heat Tool. 


Ik zou zeggen, probeer het eens uit, ik ben benieuwd naar jullie resultaten.
Heel veel knutselplezier!


4 opmerkingen:

 1. Wat een gave kaart heb je hier van gemaakt. Nu ik deze stempel zie op deze manier wil ik hem ook hebben voor mijn kleinzoons, hij is echt heel mooi.
  :Prachtige kaart heb je er van gemaakt. En geniet van het wachten op je baby, dat is een hele spannende tijd, leuk voor je.
  Lieve groetjes Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeh, spannend, ik wens je een fijne "wachttijd" op jullie baby. Hele mooie kaart heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cool en wat een stoer kaartje. Leuk! Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  ดูหนังใหม่

  BeantwoordenVerwijderen