dinsdag 6 februari 2018

Myths & Magic

Goedemiddag allemaal,

Sinds vorige week ben ik met zwangerschapsverlof, na drukke tijden is er nu dus eindelijk weer tijd voor mijn hobby.
Vandaag ging ik aan de slag met de producten uit de voorjaarscatalogus; de stempelset Magic Day.
Ik maakte er twee kaartjes mee.

Voor het eerste kaartje was ik op zoek naar een orgineel ontwerp. Op mijn pinterest bord vond ik nog verschillende ideetjes, en zo kwam het dat ik aan de slag ging met de Twisted Gatefold Card.
De beschrijving heb ik hier vandaan. Het was eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Dit is het eindresultaat.Om de stempel van de meermin in te kleuren ging ik weer lekker aan de slag met mijn Stampin' Blends. Heel ontspannend.

Voor het 2e kaartje heb ik nog even verder gekleurd. 


De meeste 4 jarige jongetjes houden wel van draken, dus ik hoop maar dat dit ook voor mijn neefje geldt. Ook de enveloppe heb ik nog een beetje versierd. De 4 stansde ik uit met de Large Numbers Framelits.

Zoals jullie begrijpen hou ik de komende maanden even geen workshops. Wel doe ik gewoon bestellingen. De volgende verzamelbestelling is op: vrijdag 23 februari.
Gedurende de hele maand februari en maart proviteer je nog van de Sale-a-bration. Bij iedere 60 euro aan bestelling zoek je een gratis kado uit. En wist je dat er per 16 februari nog nieuwe kado's bij komen? Hou mijn blog dus in de gate.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten