zondag 16 juli 2017

Embossing Paste

Goedenavond allemaal en leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen op mijn blog.
Op dit moment ben ik vooral erg druk bezig met mijn foto-album (ik zal hiervan binnenkort weer eens wat laten zien) en kom ik minder toe aan het maken van kaartjes.
Maar mijn voorraad verhuiskaartjes was al weer leeg en ik had er wel een nodig. Gisteren ging ik daarom aan de slag met de nieuwe embossingpasta van Stampin' Up. 
In een ver verleden heb ik wel eens eerder met dergelijk materiaal gewerkt, en dat is echt leuk kan ik je zeggen.


Hier heb ik gewerkt met de embossing pasta op cardstock. Het is nog een beetje zoeken hoe ik het mooiste resultaat krijg. Hier heb ik het express een beetje rommelig gelaten.
Verder heb ik gestempeld met de exclusieve hostess set 'In the City' en deze ingekleurd met mijn Watercolor Pencils.


De embossing pasta droogt snel. Dat is heel handig als je snel verder wilt werken aan je kaartje, maar wel even opletten met je materiaal. Zorg dus dat je werkt op een craft sheet en hou een kraan of een bak met water bij de hand om je sjablonen direct mee schoon te kunnen maken. 


Hier zie je nog een voorbeeld filmpje van Stampin' Up waarin goed te zien is wat je er allemaal mee kan doen.


Wil je deze maand nog iets bestellen, vrijdag 28 juli doe ik nog een verzamelbestelling. En wist je al dat er deze maand weer een leuke actie is bij Stampin'Up? Voor iedere 60 euro die je besteed in de maand Juli ontvang je een tegoedbon van 6 euro die je kan besteden in de maand Augustus.


Als laatste wijs ik jullie graag nog op de Stamp-a-thon die plaats vindt op zaterdag 19 augustus. Onder het kopje workshops vind je alle info, kan ik reken op jou aanmelding?2 opmerkingen:

 1. leuk dat embos pasta. ik heb het ook en ben er mee aan de slag gegaan. nog niet iets om te laten zien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  ดูหนังใหม่

  BeantwoordenVerwijderen