zondag 25 juni 2017

Born to be Loved

Gisteren mocht ik samen met 2 anderen een babyshower organiseren voor een vriendin. Het was een geslaagde dag met een gezellige High Tea en een workshop fotoboekje maken. En je raad vast wel wie deze workshop gaf...


Voor de zekerheid hadden we nog een tarp over de achtertuin gespannen, maar gelukkig bleef het de hele middag droog.


Dit is de voorkant van het voorbeeld-fotoboekje wat ik maakte. Ik gebruikte hiervoor de stempelset 'Born to be Loved' met goud embossing poeder. Ook gebruikte ik het bijpassende Bundle of Love designpapier. Je kunt de Bundle of Love suite vinden op pagina 102 en 103 van de catalogus.


Het foto-boekje had ik al eens eerder gemaakt als moederdag projectje. Nu dus voor de ouders en het kindje. Op de kaartjes kon iedereen een wens schrijven voor het kindje, een voorspelling, een advies aan de ouders etc. Verder hebben we ter plekke foto's gemaakt met een Instax-camera zodat iedereen ook gelijk een foto in zijn boekje kon plakken.Het was weer leuk om te zien hoe iedereen er zijn eigen creativiteit in stopte en er 10 heel verschillende boekjes uit kwamen. Deze weer samen gebundeld en dit boek krijgen de ouders als geschenk en herinnering.

Uiteindelijk hield ik nog één pakketje over om een boekje te maken. Wil je deze winnen?  Bij deze wil ik dit pakketje verloten onder degene die hier onder de post een reactie achter laten.


Tijdens de zomer is het even rustig met de workshops omdat veel mensen op vakantie zullen zijn. De eerst volgende workshop is  de Stamp-a-thon op zaterdag 19 augustus. Zie workshops voor meer info. Zelf ben ik weinig op vakantie, dus wil je toch een leuke workshop tijdens de zomer, vraag me gerust om een workshop bij je thuis te komen geven en nodig al je vriend(in)en uit. Zoals je ziet behoort het geven van een workshop tijdens een babyshower ook tot mijn mogelijkheden.


4 opmerkingen:

 1. Erg leuk! Het designpapier is ook erg leuk erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk, de combinatie van de kleuren ook helemaal vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  ดูหนังใหม่

  BeantwoordenVerwijderen