donderdag 14 juli 2016

Project life

 
Heb je al eens kennis gemaakt met Project Life? Project life is een manier om al je herinneringen te bewaren en hier op een creatieve manier mee bezig te zijn. Ik ben nu zelf ongeveer een jaartje hier mee bezig en ben helemaal om. Alles wat je nodig hebt is een album en PL hoezen. Je kunt je album zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Je kunt de kaartjes om in de hoezen kant en klaar kopen en dan verder versieren, of je maakt ze zelf. Net hoeveel tijd en zin je hebt.
 
 
In dit geval maakte ik de kaartjes zelf met behulp van de stempels, papier en washi-tape uit de Affectionaly yours suite (pg. 44 catalogus)
 
 
Je ziet dat de formaten van de hoesjes verschillen en dat je dus foto's van verschillende formaten kunt gebruiken. Bv. 10x7,5 of 10x15.
 

Je kunt hiervoor natuurlijk alles gebruiken wat je in je bezit hebt. Inkt, stempels, framelits, washi-tape, papier, embossingpoeder, lintjes, embellishments etc. Ook leuk om er tickets in te verwerken of andere dingetjes die je hebt verzamelt op een vakantie.

 
Zonde toch om die foto's op je computer te laten staan als  je er ook een mooi boek van kunt maken om eindeloos door heen te bladeren of cadeau te geven.
 
In september (zodra iedereen de vakantie foto's binnen heeft) ga ik een workshop Project life geven, dus houdt mijn facebook en deze site in de gaten voor de datum.
 
 

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten