zondag 22 oktober 2017

Update; Stampin Blends, DSP sale en Sinterkerst workshop

Lieve volgers,

In mijn privé leven is het op dit moment even heel erg druk. Daarover vertel ik volgende week meer, maar dit is wel de reden dat ik al even weinig van mij heb laten horen. Aan knutselen kom ik helaas weinig toe op het moment. Die momenten kennen jullie vast ook allemaal en inmiddels weet ik gelukkig ook dat mijn knutselspullen niet weg lopen, en dat er op begeven moment vanzelf weer tijd komt.

Maar natuurlijk ben ik nogsteeds Stampin' Up demo en dus breng ik jullie graag weer een beetje op de hoogte van het laaste nieuws.Ten eerste; de Stampin' Blends. Stampin' Up komt met nieuwe markers om je stempels in te kleuren. De Blends komen in maar liefst 26 SU kleuren en hebben zowel een fijne als een wat grovere punt. Door de verschillende tinten kun je makkelijk schaduwen aanbrengen en kleuren in elkaar laten overlopen. Dit filmpje geeft vast een kleine indruk. 


Vanaf 1 november zijn de Blends voor jullie te bestellen. In deze catalogus kun je alle details zien.

Ten Tweede; tot 31 oktober heeft Stampin' Up nog een actie op het Design papier. Koop je 3 pakken design papier dan krijg je er 1 gratis! Een goed moment dus om je voorraad aan te vullen. Misschien koop je 3 pakken voor jezelf, misschien koop je de pakken samen met vriendin(nen) en delen jullie ze.Vrijdag 27 oktober doe ik weer een verzamelbestelling.

En dan nog als laatste de SinterKerst workshop:


Zaterdag 18 november hou ik weer een gezellig workshop. De workshop zal in het thema staan van SinterKerst. Voor de liefhebbers van Sinterklaas is er de mogelijkheid om leuke kado-labels en een kadoverpakking te maken. En vier je liever kerst, dan maak je dezelfde labels en verpakking in kerst thema. De workshop begint om 13:30 en eindigt rond 16:30. Kosten zijn 10,- per persoon. Uiteraard verzorg ik daarvoor weer al het materiaal, koffie/thee en lekkernijen.
Je kunt je t/m donderdag 17 november aanmelden via het evenement op Facebook of door te mailen naar; handmadebymuriel@outlook.comGeen opmerkingen:

Een reactie posten