vrijdag 27 oktober 2017

Hier heb ik het dus (nu al) druk mee....


Zoals vorige week al gezegd, is heb het de laatste tijd een beetje druk en heb helaas niet zo veel energie. Daar is gelukkig een leuke reden voor. Er is een.....


Op moment van schrijven ben ik 21 weken in verwachting en gelukkig gaat alles heel erg goed. De kleine maakt het prima en spartelt vrolijk rond in mijn buik. Ik voel me al lang niet meer misselijk, alleen dus wel nog snel moe. En met weinig energie en veel te regelen voor de kleine komt, blijft er voor knutselen weinig ruimte over.
Dit leuke kaartje (bovenaan)  is dan ook gemaakt door dans en knutselmaatje Karlijn (nogmaals bedankt!)
We kregen trouwens van heel veel mensen lieve en leuke en soms zelfgemaakte kaartjes. Allemaal  heel erg bedankt daarvoor!Naast een baby op komst gaan wij ook nog verhuizen. Begin van de zomer kochten wij een dijkwoning in 's Gravendeel en begin december krijgen we daarvan de sleutel. Iets meer ruimte, maar vooral meer ruimte om ons heen en uitzicht op de akker, iets waar wij beide van droomde.
Het wordt dus nog een spannende en drukke tijd. 

Zolang ik nog niet te druk ben met het huis en de baby is er nog gewoon een workshop gepland in november. Zie de workshop pagina voor data en inhoud. En jullie kunnen ook gewoon je SU spulletjes bij mij blijven bestellen. Vanavond doe ik weer een verzamelbestelling, stuur me gerust een mail of een appje als ik nog iets voor je kan meebestellen.

Dit is tevens de laatste bestelling voor de Designer Series Papier Sale2 opmerkingen:

 1. Oh wat fijn!! van harte gefeliciteerd met de zwangerschap en jullie nieuwe woning. Heel veel geluk gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  ดูหนังใหม่

  BeantwoordenVerwijderen