maandag 7 augustus 2017

Wild about you

De mannen-kaarten voorraad was al weer op. En afgelopen zaterdag had ik nu juist een kaartje nodig. Een goede rede om weer eens aan de slag te gaan. Aangezien deze man gek is op fotograveren maakte ik dit kaartje, naar het voorbeeld van Amy O'neill. Hij viel goed in de smaak.


Een beetje anders dan het voorbeeld wordt zo'n kaartje altijd wel, want tja dat ene lintje, die ene pons of dat ene stempeltje; dat heb ik nou net niet (zou je niet zeggen hé, maar ik heb echt niet de hele catalogus inhoud ;p ) Maar ik heb wel een ander touwtje, andere pons of een andere stempel. En zo wordt het toch net weer een ander kaartje.


Eenmaal de slag te pakken ging ik nog maar even verder met de stempeltjes en het papier van de 'Pick a Pattern' suite. En zo maakte ik ook nog een leuk kaartje voor een jongens verjaardag. Want welke jonge houdt nou niet van dino's?


Heb je ook zin om je kaartenvoorraad weer wat aan te vullen? Meld je dan aan voor de Stamp-a-thon op zaterdag 19 augustus! Dan ben je verzekerd om weer een hele stapel te maken.

En vergeet niet je coupon in te leveren in de maand augustus mocht je er een hebben verdient in juli. Vrijdag 25 augustus doe ik weer een verzamelbestelling.

2 opmerkingen:

 1. altijd goed om een voorraadje te hebben. ze zien er erg leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  ดูหนังใหม่

  BeantwoordenVerwijderen