woensdag 31 mei 2017

Bloghop Team Utopia


Hallo allemaal,  Welkom op weer een nieuwe bloghop georganiseerd door Team Utopia, Stampin’ Up! demonstratrices! Hoe werkt een bloghop? Heel simpel! Deze bloghop start op het blog van Tryntsje van Duren, daar vind je een link, deze klik je aan en vervolgens hop je verder. Op ieder volgend blog staat een bericht met weer een link naar een volgend blog. Wil je kans maken op een leuke prijs? Begin dan bij Tryntsje en lees daar de speluitleg.

Deze bloghop staat geheel in het teken van de producten uit de nieuwe catalogus, je kunt dus heel veel ideetjes opdoen en voorbeelden zien van de nieuwe producten. Heb jij je wensenlijstje al klaar voor als de verkoop start op 1 juni?

Ik ging aan de slag met de nieuwe bundle 'Label me Pretty' een leuk set met stempels en een bijbehorende pons.



De stempel kun je mooi inkleuren  bijvoorbeeld met de Watercolor Pencils of je Stampin' Write markers.


Zoals je ziet kun je verschillende label's maken met deze set. Hier heb ik op de rubber stempel gekleurd met mijn Stampin'Write Markers ipv hem in een inktpad te drukken zodat de bloemetjes en vlindertjes verschillende kleuren uitkomen. 


Als achtergrond papier heb ik het Delightful Daisy DSP gebruikt.


A.s vrijdag houdt ik een Catalogus Party bij mij thuis waar je kunt komen kennismaken met de producten, woon je in de omgeving van Puttershoek (Zuid-Holland) dan ben je van harte welkom om ook te komen. Op mijn facebook-pagina vind je meer informatie.

Hop nu verder naar de Blog van Karlijn om te zien wat voor mooi's zij gemaakt heeft. Veel plezier!









7 opmerkingen: