vrijdag 3 februari 2017

Sending Love

Na de succesvolle workshop in januari ben ik al weer bezig met het voorbereiden van de volgende workshop op zondag 12 februari met als thema 'Love is in the air' oftwel we gaan natuurlijk iets maken voor valentijn. Maar maak je geen zorgen als je niet zo'n liefhebber van valentijn bent, deze kaartjes vind iedereen leuk om te ontvangen of dit nou je geliefde of je moeder is. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het doosje met kaartjes aan iemand weg te geven.

Hier alvast een voorproefje van wat we gaan maken;


Met behulp van de stempelset "Lift me up" uit de voorjaarscatalogus en het envelope punch board maken we dit lieve doosje waar precies 3 bijpassende kaarten en enveloppen inpassen.


Lijkt dit jou ook leuk? Schrijf je dan snel nog in voor de workshop, dit kan tot uiterlijk vrijdag 10 feb. Meer info over tijden en kosten vind je op de workshop pagina.
Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: Handmadebymuriel@outlook.com of aan te geven dat je gaat in het evenement op Facebook . Neem gerust je vriendin, buurvrouw, (schoon)moeder mee!

Groetjes Muriel 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten