donderdag 27 december 2018

Team Utopia bloghop


Hallo allemaal,  Welkom op weer een nieuwe bloghop georganiseerd door Team Utopia, Stampin’ Up! demonstratrices! Hoe werkt een bloghop? Heel simpel! Deze bloghop eindigt met een link naar de volgende blog, zo hop je verder net zo lang tot je alle blogs hebt gezien.

Deze bloghop staat geheel in het teken van de producten uit de voorjaarscatalogus en Sale-a-bration die vanaf 3 januari start, je kunt dus heel veel ideetjes opdoen en voorbeelden zien van de nieuwe producten. Na alle kerstkaarten is het tijd voor weer wat andere kaarten.  Kijken jullie mee?


Ik ging aan de slag met de Piece of Cake bundle.
Het eerste kaartje is er een in de in de categorie #simplestamping, hiervoor heb je alleen een notecard, inkt en stempels nodig. In de tweede kaart heb je al iets meer materialen nodig. Ik gebruikte het 'Gingham Gala design papier', de 2" circle pons, stampin blends en een stukje geel lint gebruikt. Dit lint (in een pakje met nog 4! andere kleuren) krijg je tijdens de Sale-a-bration gratis bij een bestelling van 60 euro of meer.


In de laatste kaart voegde ik ook nog eens het 'Delightfully Detailed laser-cut specialyty paper' toe en gebruikte ik de Big Shot om met de 'Layering Squares framelits' dit vierkantje met stikrand uit te snijden. Wat ben ik blij dat in de voorjaarscatalogus ook rechthoeken komen met een stikrandje, ik gebruik deze framelits echt zo vaak.Al met al is ... een veelzijdige bundle waar je zowel als beginnende als gevorderde stempelaar alle kanten mee uit kan. Koop je de Piece of Cake bundle, samen met het Gingham Gala designpapier en bijvoorbeeld een pak Whisper White cardstock, dan kun je al een leuke Sale-a-bration kadootje uitzoeken.

Ben je ook zo benieuwd wat de anderen hebben gemaakt? Hop dan lekker verder voor nog meer leuke ideeën.
9 opmerkingen: